Adidas keek naar zijn verleden voor een schoen van de toekomst. De Adidas Originals NMD Runner put uit prestatiemodellen die halverwege de jaren tachtig debuteerden - de Micro Pacer (1984), die een mini-computer bevatte die snelheid en afstand volgde, de Rising Star (1985) en de Boston Super (1986) .

Ontworpen voor een nomadische levensstijl zonder grenzen, het resultaat is een nieuwe inzending voor de 3-Stripes lijn van adidas Originals, waarbij klassieke kenmerken en moderne materialen worden gecombineerd. adidas lanceerde de NMD in het Lexington Armory in New York op 9 december 2015 en onthulde wat bedoeld was als een stap verder dan een simpele heruitgave van een klassieker, waarbij elementen van deze originelen werden gecombineerd in een geheel nieuwe schoen.

Heren Adidas Originals NMD High Top Sneaker Zwart/Rood/Blauw/Wit

"Adidas is een baanbrekend merk - dat is het principe waarop we zijn gebouwd", zei Nic Galway, vice president van adidas Originals van Global Design. "Ons archief bevat de beste technologie van zijn tijd en blijft ons kracht geven. Het is geen museum. Het is een hulpmiddel. Het is een referentie. "

Het meest opvallend op de NMD is de tussenzool, die gekleurde schuimblokken op de hiel en de voorvoet bevat die een snelle shout-out geven aan alle drie de inspiratiemodellen. De tussenzool bestaat ook uit de nieuwste schokdempingstechnologie van Adidas, Boost, die duizenden TPU-pellets ineengrijpt en een veelzijdig landingsplatform biedt. Hoewel het comfortabel is, geeft Boost een nieuwe textuur die uniek is voor op loops ge?nspireerde silhouetten.

Het Primeknit-bovenwerk, een uit één stuk bestaand weefsel dat is gebouwd voor flexibiliteit en sterkte, laat een vlotte look achter. Kleine overlays vormen het 3-strepen logo op de middenvoet.

Op de hiel is een rubberen badge met een "adidas" in reli?f en een Trefoil-logo dat herinnert aan de klassieke adidas-look.

En u kunt die adidas Originals-look compleet maken met NMD-kleding. Met een mix van 3-Stripes en Trefoil-logo's vindt u shirts die aansluiten op elke schoen die u zelf kiest, passend bij uw stijl.

source: http://www.maviprocleaning.be/